Vacature zalen-beheer en co-programmeur

PDF vacature

Stichting Samen Ondernemen zoekt, met ingang van direct, voor 28 uur per week (0,8 FTE), met mogelijkheid tot uitbouw naar meer uren, een nieuwe collega zalen-beheer/verhuur en co-programmeur.

Stichting Samen Ondernemen/Ru Paré Community

Stichting Samen Ondernemen is de wat meer zakelijke zusterorganisatie van stichting Samenwonen-Samenleven. Beiden zijn gevestigd in Ru Paré waarbij de eerste, Samen Ondernemen, de zakelijke kant verzorgd.

Samenwonen-Samenleven is een eigenzinnige sociale onderneming die vaak tegen de stroom in, altijd vernieuwend en energiek is. We lopen niet de gangbare paden, denken en handelen out of the box en zetten in op emancipatie en democratisering. De Ru Paré Community is een community waarbinnen – in toenemende mate – op basis van inclusiviteit en wederkerigheid activiteiten, projecten en programma’s worden gerealiseerd. Bijzonder is dat de kunst en cultuur programmering wordt verbonden aan maatschappelijk engagement en  daadkracht. En in de Ru Paré Community is een groot aantal organisaties en initiatieven gehuisvest. Samen bouwen we aan een gemeenschap. Met vallen en opstaan, steeds weer uitproberen, leergeld betalend maar nooit verzakend.

Ru Paré beschikt over een prachtige theaterzaal en aantal lokalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels, congressen, workshops of voorstellingen en andere culturele events. Het podium wordt gevonden voor Armoede-debatten, poëzie avonden, boekpresentaties, lezingen, conferenties, theater, variété programma, kinderrechten-cultuur festivals. Zowel de lokalen alsmede de Theaterzaal worden verhuurd aan externe partners, maar ook gebruikt ten behoeve van onze eigen sociale- en kunst- en cultuurprogrammering. De vrijwilligers en medewerkers bieden een persoonlijke gastvrijheid aan de gasten en deelnemers. Uiteraard kunnen wij catering verzorgen.

In de Ru Paré zijn veel van de SO en SWSL-partners permanent gehuisvest. Een aantal daarvan worden gesponsord, zoals het Somalisch Participatiepunt Amsterdam, Road of Hope, Coöperatie Oostoever Duurzaam, Coöperatie Samen aan de Slag. Al met al vinden er op structurele basis zo’n 40 verschillende activiteiten plaats, uitgevoerd door de partners gehuisvest in de Ru Paré. Maar ook externe partners weten de Ru Paré te vinden. Voor meer informatie hierover zie de website van Ru Paré.

Wie zoeken we?

Als nieuwe collega werk je nauw samen met de programmeur die verantwoordelijk is voor het cultureel-maatschappelijk programma. Maar ook met anderen in SWSL, de community builders, beheerders en vrijwilligers.

Als nieuwe collega ben je verantwoordelijk voor de zalen-agenda (voor interne en externe partners) en het onderhouden en uitbouwen van het partnernetwerk met wie Ru Paré graag in zee gaat. Bij beheer van de zalen-agenda hoort ook het vastleggen van productionele en financiële afspraken met partners (offertes). Bij het onderhouden van het netwerk van (interne en externe) partners heb je ook een actieve programmatische inbreng.

Bovenal ben je gastvrij en kun jij goed communiceren en je vindt het fijn om in een team samen te werken.

Verder beschik jij over de volgende eigenschappen/competenties:

 • HBO werk- en denkniveau, ervaring is zeer welkom;
 • Ambities om steeds verbeteringen in service te ambiëren;
 • Overzicht aanbrengen en behouden; je weet vooral de planning strak te houden;
 • Enthousiasme om zaken snel aan te pakken;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal;
 • Oog voor nauwkeurigheid, stressbestendigheid;
 • Kennis van en ruime ervaring met Excel en Outlook.

Specifieke taken van de sales-medewerker:

 • Het aannemen en verwerken van reserveringen voor vergaderruimtes en de theaterzaal voor interne- en externe klanten/gebruikers; beantwoorden van diverse vragen m.b.t. de zaalverhuur en meedenken met partners;
 • Heldere informatie aan afdeling financiën inzake facturering;
 • Heldere productionele informatie aan de afdeling beheer en catering inzake specifieke wensen
 • Onderhouden, verdiepen en uitbouwen van het netwerk van partners die incidenteel gebruik maken van de Ru Paré;
 • Enthousiasmering van interne Ru Paré partners voor gezamenlijke events;
 • Suggesties voor cultureel-maatschappelijke programmering.

Wat bieden wij:

We bieden een jaarovereenkomst voor 28 uur per week met een uitgroei mogelijkheid naar36 uur per week. De honorering is conform Cao Sociaal Werk, schaal 8.4, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je bouwt maandelijks IKB op waarin o.a. 8 % vakantiegeld en een 13de maand van 8.33% zit. Bovenal bieden wij een fijne en enerverende werkplek waar je je talenten verder kunt aanscherpen.

Interesse?

Mocht je interesse hebben, schrijf dat kort in een sollicitatiebrief waarin jij aangeeft waarom jij geschikt bent voor deze functie en voor SWSL. De sluitingsdatum is 30 november 2022. Stuur je brief en cv naar H.Krikke@sw-sl.nl (directeur). Voor meer informatie: 0620879278