Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Armoede Debat: ‘Pleisters plakken of echt vooruit?’

13 maart 2022 -15:00 - 18:00

Gratis

In het kader van de reeks armoededebatten in Ru Paré Community, organiseert SWSL het verkiezingsdebat ‘Pleisters plakken of echt vooruit’ op zondag 13 maart, 14.00 uur. De input van het Platform Armen nemen het Woord is leidend voor de inhoud van het debat. Een platform van mensen die uit eigen ervaring spreken en zicht hebben op wat werkt en wat niet.

Op zondag 13 maart om 14 uur zijn de politieke partijen in Amsterdam uitgenodigd om in debat te gaan over de armoede in Amsterdam. Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Sandra Doevendans (PvdA),  Nazmi Türkkol (D66), Yolanda Hoogtanders (VVD), Nilab Ahmadi (BIJ1), Dejo Overdijk (Democratisch Socialisten Amsterdam) hebben toegezegd hierbij aanwezig te zijn. Het gesprek wordt gevoerd aan een tafel midden in de zaal. Bezoekers krijgen de kans vragen te stellen aan de politici. Het gesprek gaat over wat deze Amsterdamse politici gaan doen tegen armoede in de periode na de verkiezingen. Hoe wordt het meer dan pleisters plakken? Gespreksleider is Tuncay Çinibulak(Kringwijs), bijgestaan door kritische vragensteller Firoez Azarhoosh.

Omdat de capaciteit in de zaal beperkt is, graag vooraf aanmelden. Inloop om 14 uur, start om 14:30 uur en afsluiting om 16 uur met een borrel.

Aanmelden Armoede Debat:

Naam
(het opgeven van een naam is niet verplicht. Een alias is natuurlijk ook helemaal prima)
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met daarin updates over activiteiten en evenementen in de Ru Paré Community.

Gegevens

Datum:
13 maart 2022
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Ru Pare
Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam, Noord Holland 1062 DC
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *