Op zoek naar een inspirerende locatie voor je evenement? Wij verhuren diverse ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels, congressen, workshops of zelfs voorstellingen en andere culturele events. Naast de Theaterzaal en Aula zijn er verscheidene kassen en lokalen beschikbaar die bijvoorbeeld uitermate geschikt zijn voor breakout sessies.

Onze vrijwilligers en medewerkers bieden een persoonlijke gastvrijheid aan de gasten en deelnemers. Uiteraard kunnen wij ook catering verzorgen voor je bijeenkomst.

De Ru Paré Community werd in 2018 uitgeroepen tot het beste Amsterdamse gebouw van 2018 en werd ook bekroond met de Gulden Feniks in 2017. Dit omdat er van transformatie van basisschool naar huiskamer van de wijk met een relatief klein budget en met zeer zorgvuldige aanpassingen een groot resultaat hebben geboekt is.

Door bij ons te huren steun je een sociale onderneming. De inkomsten van de verhuur komen ten goede aan projecten voor en door bewoners.

Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met ons via mail adres: verhuur@sw-sl.nl

De Zalen

Theaterzaal

Deze voormalige gymzaal is omgebouwd tot een prachtige Theaterzaal en biedt ruimte voor tot zo’n 200 personen. Hoge glazen deuren zorgen voor veel licht en kunnen met mooi weer omhoog zodat de ruimte wordt omgetoverd tot een groot terras. Met een podium en professionele geluidsinstallatie en dus ideaal voor grote bijeenkomsten. 

Oppervlakte: 320m2

Capaciteit: 100-180

Faciliteiten: professionele geluidsinstallatie , podiumlichten, bar, podium, beamer en scherm, flipover.

Vorige slide
Volgende slide

Aula

Dit is onze benedenzaal op de begane grond. Oorspronkelijk ook de aula van de basisschool. Een mooie ruimte met podium. Ideaal voor grotere bijeenkomsten.

Oppervlakte: 165m2

Capaciteit:  80-120

Faciliteiten: podium, beamer en scherm, flipover.

Vorige slide
Volgende slide

Lokaal

De voormalige klaslokalen zijn uitermate geschikt voor kleinere samenkomsten, vergaderingen en workshops. Verspreidt door het gebouw zijn er een vijftal klaslokalen die we incidenteel verhuren.

Oppervlakte: 50m2

Capaciteit: 25-35

Faciliteiten: beamer en scherm, flipover. 

Vorige slide
Volgende slide

Kas

Deze kassen zijn nieuw geplaatst boven de Theaterzaal. Zeer geschikt voor kleinere samenkomsten, vergaderingen en workshops. Ideaal voor kleine vergaderingen, workshops, voor één op één gesprekken of als werkplek.

Oppervlakte: 20m2

Capaciteit: 12-15

Faciliteiten: beamer en scherm, flipover. 

Vorige slide
Volgende slide