Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Comedy Club Nieuw-West

24 mei -19:30 - 23:00

Gratis

Stand Up Comedy voor en door Amsterdam Nieuw-West! Op vrijdag 24 mei is het eindelijk zo ver; bij de Ru Paré als geweldige locatie gaan 5 comedians uit Nieuw-West onder leiding van Howard Komproe het podium op. Hoe gaaf is het dat iedereen gratis aanwezig kan zijn bij dit event? Meld je via onderstaand formulier aan en wij verwelkomen je graag op vrijdag 24 mei. De show begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal open.

Mede door een bijdrage van het Fonds voor Nieuw – West en het Stadsdeel Amsterdam Nieuw – West zijn we in staat om deze show gratis aan te bieden aan inwoners van dit prachtige stadsdeel. Comedy voor en door Nieuw-West.

Aanmelden:

Naam
(het opgeven van een naam is niet verplicht. Een alias is natuurlijk ook helemaal prima)
Please enter a number from 1 to 8.
Als je toch niet kan, laat het dan even weten door een mail te sturen naar info@rupare.nl
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met daarin updates over activiteiten en evenementen in de Ru Paré Community.
Howard Kompro – comedian, presentator & acteur

Wanneer Howard Komproe, comedian, presentator & acteur, op zijn twaalfde in de balletschool terecht komt tussen allemaal mooie lenige meiden, denkt hij zijn levensdoel in vervulling te zien gaan. Helaas, bij gebrek aan dansachtergrond moet hij uitwijken naar de toneelschool. Dat gaat prima totdat hij steeds vaker gevraagd wordt als stand-up comedian op feesten en in clubs.

Al snel heeft Howard via Eric van Sauers de weg naar Comedytrain gevonden. Hij maakt er furore met zijn frisse, ontspannen manier van vertellen en zijn kwajongensachtige attitude zorgt ervoor dat hij met zowat alles wegkomt. Heimwee naar het party- en clubcircuit waar hij begon, zet hem ertoe aan om samen met Najib Amhali en Murth Mossel FreshWagon op te richten, een collectief van jonge Comedytrainleden waar ook Jan Jaap van der Wal en Roué Verveer deel van uit maken.

Solo staat hij ook seizoenenlang in de Nederlandse theaters. Maar alleen is ook maar alleen dus komt hij met nieuw project: de LULverhalen. Verhalen verteld door (on)bekende grapjassen, schrijvers, opiniemakers en tv-personalities vanuit mannelijk perspectief, als tegenhanger van de vaginamonologen.

Bugra Gedik houdt zijn mond niet.

 

            Romée van Noorden.

Van kakker tot crimineel. Van Limburgse chauvinist tot Amsterdamse inwoner van Amsterdam-West. En van afgestudeerd hotelschoolstudent tot comedian. Romée van Noorden laat zich door alle stromingen meeslepen, maar voelt zich nergens echt thuis. Terwijl ze de ongemakken van het volwassen leven ervaart, probeert ze te relativeren en haar toevlucht te zoeken in soms absurdistische gedachtespinsels.

Magic Nape

 

                         Marvin Hooplot
Frank Westerink

 

 

 

 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Fonds voor Nieuw-West en SWSL.

Bij dit event hanteren wij de Code of Conduct van Safe Comedy Netherlands. Voor vragen over deze avond kunt u mail sturen naar frank@communitymatters.nl

Foto credit Bugra Gedik: Maarten Corbijn

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Ru Pare
Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam, Noord Holland 1062 DC
+ Google Maps