Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Struinen in de Tuinen

5 september -12:00 - 17:00

Gratis
We doen mee met Struinen in de Tuinen. Het podiumkunstfestival dat nu voor het eerst plaatsvindt in Amsterdam Nieuw-West! Dus onder andere in onze mooie tuin, maar ook in tientallen andere tuinen.
12:00 / 13:30 / 15:00 ???????????? ???????????????????? ????????????????????????
Deze band maakt Nederlandstalige poëzie-pop met puntjes, synther-schlager en piano-punk. Het Rudie Kartel is Maarten Bijnen (toetsen), Huib Raeven (trompet) en Magieke Jansen (zang/electronica). Het Rudie Kartel speelt solo, als duo, als trio en heel soms als quartet met flamenco danseres Veronica Perez. / http://www.rudiekartel.nl/
12:45 / 14:15 / 15:45 ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????
Bekijk het gehele programma hier en stel je eigen persoonlijke route samen: https://struinenindetuinen.nl/informatie/programma
Podiumkunstenaars van alle disciplines staan te trappelen om weer te spelen en de oren en ogen van onze bezoekers snakken naar live optredens. Bij Struinen in de Tuinen krijgen zowel groene blaadjes als ervaren rotten een toneel toebedeeld. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes naar (hart)verwarmende theaterspektakels.

Aanmelding Evenement

Naam
???????????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????? ????????????????
– zondag 5 september 2021
– 12:00 – 17:00 uur
– Entree: Pay what you can
– Site: www.struinenindetuinen.nl
– Struinen in de Tuinen 2021 vindt plaats in heel Nieuw-West, in Slotervaart ook bij onze buren van Lola Luid!

Gegevens

Datum:
5 september
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Ru Pare
Amsterdam,