Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Armoededebat: Nieuw college, nieuwe daadkracht?

17 november 2022 -14:30 - 16:30

Gratis

** deze bijeenkomst zou eerder plaatsvinden op 26 oktober maar is nu verzet naar 17 november **

In de reeks armoededebatten in Ru Paré Community, organiseert SWSL het debat ‘Nieuw college, nieuwe daadkracht?’ op woensdag 17 november. Het debat begint om 13.30 uur, vooraf is er een lunch beschikbaar tussen 12:30 en 13:30 (graag aanmelden hiervoor!). De input van het Platform Armen nemen het Woord is leidend voor de inhoud van het debat. Een platform van mensen die uit eigen ervaring spreken en zicht hebben op wat werkt en wat niet.

Op woensdag 26 oktober is wethouder Marjolein Moorman de hoofdgast. Als verantwoordelijk wethouder gaan we met haar in gesprek hoe Amsterdam zich sterk kan maken tegen armoede. Het gesprek wordt gevoerd aan een tafel midden in de zaal. Bezoekers krijgen de kans hun vragen te stellen. In de zaal zijn ervaringsverhalen tentoongesteld die vooraf aan het debat kunnen worden gelezen. Ook worden concrete voorstellen gedeeld die in de afgelopen debatten en door mensen met ervaringskennis naar voren zijn gebracht. Gespreksleider is Tuncay Çinibulak (Kringwijs), bijgestaan door kritische vragensteller Firoez Azarhoosh.

Omdat de capaciteit in de zaal beperkt is, graag vooraf aanmelden met het formulier hieronder. Inloop vanaf 13.00 uur, start om 13:30 uur en uiterlijk tot 15:30.

Aanmelden voor het Armoededebat:

Naam
(het opgeven van een naam is niet verplicht. Een alias is natuurlijk ook helemaal prima)
Please enter a number from 1 to 5.
Ik kom tussen 12:30 en 13:30 en eet mee met de lunch?(Vereist)
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met daarin updates over activiteiten en evenementen in de Ru Paré Community.

Gegevens

Datum:
17 november 2022
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Ru Pare
Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam, Noord Holland 1062 DC
+ Google Maps