Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Benefietavond voor slachtoffers aardbeving

23 februari 2023 -19:00

€20 – €30

Benefietavond voor de slachtoffers van de aardbeving van 6 februari. Met oa:
Dodan Özer
Mehmet Polat
Sewusen
Warsim Arslan

Er zijn twee tickets beschikbaar: €30 voor entree inclusief eten om 18:00, €20 euro voor entree voor alleen muziek vanaf 19:00. Er is volop mogelijkheid om tijdens de avond zelf meer te doneren.

TICKETS HIER

Alle inkomsten van de avond, inclusief de baropbrengt, doneren we aan Stichting Koerdische Rode Halve Maan. Deze stichting biedt rechtstreeks hulp aan in de Koerdische gebieden in Turkijke én Syrië.

Mocht je weinig of geen geld hebben dat je kan missen maar wel aanwezig willen zijn om je solidariteit te betrachten op deze avond, stuur dan even een mailtje en dan regelen we dat voor je.

Over Stichting Koerdische Rode Halve Maan

Over de artiesten:
𝐃𝐨𝐝𝐚𝐧 𝐎̈𝐳𝐞𝐫 won in 2017 ‘The Voice of Turkey’ en wordt gezien als een van de belangrijkste muziekvernieuwers in Turkije. Hij vertolkt Turkse en Koerdische traditionele klassiekers en anonieme liederen op eigentijdse wijze. Zijn zang is krachtig en vol, en zijn stijl is hypnotiserend.
𝐌𝐞𝐡𝐦𝐞𝐭 𝐏𝐨𝐥𝐚𝐭 is een meester ud speler, componist, ensemble leider en solist die inmiddels vele internationale tours op zijn naam heeft staan. Van Afrika tot India, Perzië tot de Balkan, van modern tot jazz, hij combineert verschillende muziekstijlen met zijn Alevi spirituele, Anatolische volks- en Ottomaans klassieke muziek achtergrond.
𝐒𝐞𝐰𝐮𝐬𝐞𝐧, in Amsterdam woonachtige saz-speler en zanger uit Dersim.
𝐖𝐚𝐬𝐢𝐦 𝐀r𝐬𝐥𝐚𝐧 uit Aleppo afkomstige Syrische zanger. Na de verwoestende oorlog vond Wasim zijn roeping in Nederland waar hij momenteel woont. Wasim slaat bruggen tussen oud en nieuw, Arabisch en westers. Hij staat erom bekend de muziek van het Arabische verleden naar het heden te brengen.

Gegevens

Datum:
23 februari 2023
Tijd:
19:00
Kosten:
€20 – €30
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.ticketview.nl/shop/ruparecommunitydeeeterij

Locatie

Ru Pare
Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam, Noord Holland 1062 DC
+ Google Maps