Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondag Matinee – Istanbul Midnight

12 februari 2023 -15:00 - 17:00

€5 – €15
Update: we decided to turn the earlier planned concert by Mediterraneo into a benefit for the victims of the earthquake. All proceeds of the ticketsales will be donated to Giro555.
We hebben besloten om een benefiet-concert te maken van het eerder geplande concert door Mediterraneo. Alle ticketverkoop inkomsten zal worden gedoneerd aan Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving.

 

Istanbul Midnight Project is een wereldmuziek concert met de instrumenten en muzikale composities van klassieke Ottomaanse stukken maar met een moderne kijk. De gekozen Nihavent Fasil bevat klassieke standaardliederen die zijn gearrangeerd in een moderne visie die ruimte zal creëren voor muzikanten om westerse instrumenten in Makam-muziek te gebruiken.

Istanbul Midnight is de eerste aflevering van een projectreeks van Mediterranean nights waar steeds een andere mediterrane cultuur het middelpunt vormt. Zondag Matinee Ru Paré is een reeks aan zondagmiddagconcerten in de Ru Paré. Voor deze editie werken we samen met Mediterraneo band.

Mediterraneo band bestaat uit Vijf muzikanten, drie talen, één muzikale cultuur. De band Mediterraneo bestaat uit muzikanten afkomstig uit verschillende landen rondom de Middellandse Zee. Samen spelen ze klassieke en moderne Arabische, Griekse en Turkse composities, gecombineerd met jazz, westers klassiek en Latin.

Vocal Burak Savas
Clarinet Caner Malkoc
Piano Yiorgos Bereris
Percussion Hektor Remsak
Contrabass & founder Ayman Hajjmian

13:30 inloop
14:00 start

Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketview.

 

Gegevens

Datum:
12 februari 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€5 – €15
Evenement Categorie:
Site:
www.ticketview.nl/shop/ruparecommunitydeeeterij

Locatie

Ru Pare
Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam, Noord Holland 1062 DC
+ Google Maps