Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondag Matinee Ru Paré

25 september 2022 -13:00 - 16:00

Gratis

Zondag Matinee Ru Paré is een zondagmiddagconcert dat hopelijk maandelijks zal gaan plaatsvinden. Met als gastheer en programmeur Mehmet Polat en elke keer weer andere gastmuzikanten.

Als gastmuzikanten hebben we dit keer Ashoka Dhar en Rishabb Dhar. Ashoka Dhar is de eerste vrouwelijke meesteres in de Dhrupad traditie. Rishabh Dhar, geboren Calcutta in de traditie van Dhrupad als zoon van zangeres Ashoka Dhar Nandy, heeft hij zich uniek ontwikkeld als pakhawaj speler en percussionist. Dhrupad is Hindoestaans muziek genre en de oudste vorm van klassieke muziek uit India. Dhrupad betekent ‘het letterlijk omzetten van dichtvorm naar muziek.

Mehmet Polat is een meester ud speler, componist, ensemble leider en solist die inmiddels vele internationale tours op zijn naam heeft staan. Van Afrika tot India, Perzië tot de Balkan, van modern tot jazz, hij combineert verschillende muziekstijlen met zijn Alevi spirituele, Anatolische volks- en Ottomaans klassieke muziek achtergrond.

Entree is gratis maar donatie voor de artiesten is zeker welkom!

Vooraf het concert vanaf 12:00 tot 13:00 is er een heerlijk gezonde maaltijd uit de Indiase keuken. Rishabb Dhar en indrani zijn echte kookliefhebbers en willen deze dag graag hun passie voor Indiaas eten met jullie delen. Kom dus op tijd en eet mee voordat je je verliest in de muziek.

Aanmelden Zondag Matinee Ru Paré:

Naam
(het opgeven van een naam is niet verplicht. Een alias is natuurlijk ook helemaal prima)
Ik kom tussen 12:00 en 13:00 en eet mee met de Indiase Maaltijd.(Vereist)
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met daarin updates over activiteiten en evenementen in de Ru Paré Community.

 

 

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,