Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondag Matinee Ru Paré

27 november 2022 -14:00 - 16:30

Gratis
Inloop 13:00
Begin concert 13:30
Zondag Matinee Ru Paré is een zondagmiddagconcert dat hopelijk maandelijks zal gaan plaatsvinden. Met als gastheer en programmeur Mehmet Polat en elke keer weer andere gastmuzikanten.

 

Dit keer is Mehmet Polat zelf de hoofdgast en samen met Modar Salama spelen hij zijn nieuwe repertoire voor het eerst voor een live-publiek. Mehmet Polat staat op het punt zijn 6e album Embodied Poetry op te nemen met zijn jazzkwartet. Na het opnemen en uitbrengen zal hij beginnen met de voorbereidingen voor zijn 7e album. Dit album zal weer met gastartiesten zijn en de ud zal weer een centrale rol spelen.

 

Modar Salama is een drummer en percussionist, geboren in Damascus en gevestigd in Amsterdam. Hij studeerde klassieke en oosterse percussie aan het Hoger Instituut voor Muziek in Damascus en begon zijn carrière op te bouwen als drummer in Jazz en Latin muziek, terwijl hij tegelijkertijd zijn klassieke en Arabische roots in ere hield. Hij speelde met het Syrian National Orchestra, de Syrian Big Band en vele andere internationale projecten in China, Jordanië, Maleisië, Tunesië, Oostenrijk, Duitsland, Libanon, Denemarken en Egypte.

 

Mehmet Polat is een meester ud speler, componist, ensemble leider en solist die inmiddels vele internationale tours op zijn naam heeft staan. Van Afrika tot India, Perzië tot de Balkan, van modern tot jazz, hij combineert verschillende muziekstijlen met zijn Alevi spirituele, Anatolische volks- en Ottomaans klassieke muziek achtergrond.

 

Entree is gratis maar donatie voor de artiesten is zeker welkom! 

Aanmelden Zondag Matinee Ru Paré:

Naam
(het opgeven van een naam is niet verplicht. Een alias is natuurlijk ook helemaal prima)
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Ik kom tussen 12:00 en 13:00 en eet mee met de lunch?(Vereist)
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met daarin updates over activiteiten en evenementen in de Ru Paré Community.

 

 

Gegevens

Datum:
27 november 2022
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Ru Pare
Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam, Noord Holland 1062 DC
+ Google Maps