Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondag Matinee Ru Paré

30 oktober 2022 -14:00 - 16:00

Gratis

Zondag Matinee Ru Paré is een zondagmiddagconcert dat hopelijk maandelijks zal gaan plaatsvinden. Met als gastheer en programmeur Mehmet Polat en elke keer weer andere gastmuzikanten.

Dit keer hebben we als gastmuzikant Zeynel Demir, een Turkse folk muzikant, componist en onderwijzer. Hij begon op 7-jarige leeftijd met het bespelen van de bağlama. arenlang werkte hij als muzikaal leider en instrumentalist voor volksdansgroepen. Hij produceerde 4 albums (“Anatolische volksdansen”) met verschillende muzieksamples uit verschillende regio’s van Turkije. Hij was de muzikaal leider, arrangeur en componist van de dansgroepen “Night of the Sultans” en “Anatolian Sun”. Hij dirigeerde koren die vele prijzen wonnen op concoursen. Hij is ook de leadzanger en bağlama-artiest van een Turkse volksmuziekband “Group Mecaz” die concerten geeft in verschillende steden van Turkije en de wereld.

Mehmet Polat is een meester ud speler, componist, ensemble leider en solist die inmiddels vele internationale tours op zijn naam heeft staan. Van Afrika tot India, Perzië tot de Balkan, van modern tot jazz, hij combineert verschillende muziekstijlen met zijn Alevi spirituele, Anatolische volks- en Ottomaans klassieke muziek achtergrond.

Entree is gratis maar donatie voor de artiesten is zeker welkom!

Aanmelden Zondag Matinee Ru Paré:

Naam
(het opgeven van een naam is niet verplicht. Een alias is natuurlijk ook helemaal prima)
Please enter a number from 1 to 5.
Hidden
Ik kom tussen 12:00 en 13:00 en eet mee met de lunch?(Vereist)
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met daarin updates over activiteiten en evenementen in de Ru Paré Community.

 

 

Gegevens

Datum:
30 oktober 2022
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,